3x TV Shows om te volgen op Youtube

Je herkent het vast wel, er zijn veel leuke TV shows te zien maar je hebt er gewoonweg geen tijd voor om ze te kijken. Dat kan zijn omdat je bijvoorbeeld met je baby door het huis loopt omdat hij of zij niet wil slapen, eindelijk tijd hebt voor het huishouden, of omdat je zelf gewoon al onder de wol ligt. Daarom presenteren wij graag onze top 3 TV shows om te volgen op Youtube. Zo krijg je altijd de leukste fragmenten mee en blijf je bij met de laatste interviews en roddels van en over celebrities. Beschikbaar op ieder moment van de dag en kost ook een stuk minder tijd ;-)

1: The Graham Norton Show
Graham Norton presenteert al jaren The Graham Norton Show, in Nederland te zien via Comedy Central. Het is ontzettend grappig en hij heeft altijd een leuke combinatie van gasten op zijn bank zitten. Vergeet vooral niet de filmpjes van “The Red Chair” te bekijken.

https://www.youtube.com/user/OfficialGrahamNorton

2: Jimmy Kimmel Live
Je kent Jimmy Kimmel vast wel, zijn filmpjes waarin ouders net deden alsof ze al het Halloween snoep van hun kinderen hadden opgegeten zijn miljoenen keren bekeken. Je kan humor verwachten, maar ook grappige interviews. Tip: Bekijk ook zijn filmpjes met Justin Timberlake waarin ze The History of Rap doorlopen.

https://www.youtube.com/user/JimmyKimmelLive

3: The Late Late Show With James Corden
James Corden heeft het stokje overgenomen van Stephen Colbert en met succes! Deze Britse acteur (onder andere bekend van Into The Woods) staat garant voor een avondje lachen. Vooral de video’s die je terug kunt vinden onder “ Carpool Karaoke” zijn populair. Bekijk bijvoorbeeld de Carpool Karaoke met Justin Bieber.

https://www.youtube.com/user/TheLateLateShow