Films die leuk zijn om samen met je kindje te kijken

Er zijn ontzettend veel kinderfilms om uit te kiezen. Er zijn er een aantal die stiekem voor jezelf ook best leuk zijn om te kijken. Hier mijn 3 favoriete kinderfilms.

1: Frozen
Het is misschien een inkoppertje, maar Frozen is echt een fantastische kinderfilm. Naast het hoge meezinggehalte zit er ook nog een mooie boodschap in. En zeg nou zelf, als je misschien even niet zo lekker in je vel zit, is toch niets zo fijn dan heel hard “ Let it Go” mee te zingen?

2: Minions
Of je nu kiest voor de Minions film of Despicable Me waar ze bekend door zijn geworden. Deze gele mannetjes zijn hilarisch. Door de humor en het eigen taaltje zijn ze immens populair geworden en is de merchandise niet uit de winkels weg te slaan. Voor een middagje lachen kies je voor deze film. Banana ;-)

3: Shrek
Alle Shrek films zijn de moeite waard om te bekijken. De mooie boodschap in deze films is dat je niet af moet gaan op het uiterlijk, maar iemand moet leren kennen voordat je een oordeel velt. Mijn favoriete karakter in deze films is Donkey.

Heb jij nog filmtips? Laat het ons weten in de comments!