Glamorous staart in een handomdraai

Heb je een belangrijke meeting op je werk en weet je niet wat je met je haar aan moet? Mama’s & More heeft in samenwerking met Tim Kruik Hairstudio een aantal perfecte kapsels voor je gemaakt die ook nog eens in een paar simpele stappen te maken zijn. Volg de onderstaande stappen en je kan vol vertrouwen naar die belangrijke afspraak!

Was ’s avonds je haar. Maak je haar handdoekdroog en kneed wat mousse door je haar. Daarna vlecht je het in. Hier slaap je een nacht mee.

Glamorous Staart 1

Haal de vlecht uit je haar en schud het met je handen voorzichtig los.

Glamorous Staart 2

Borstel je haar alleen vanaf de wortel en niet door de lengtes heen, anders verlies je de golf in je haar. Vervolgens pak je het hoog op je hoofd bij elkaar. Draai hier je elastiekje omheen.

Glamorous Staart 3

Pak een plukje haar uit de onderkant van je staart en draai de pluk om je elastiekje heen, zodat deze onzichtbaar wordt. Kies een schuifspeldje in je eigen haarkleur en zet je lok aan de onderkant vast.

Glamorous Staart 4

Spray mineraalpoeder door je staart heen. Hierdoor wordt het wat stugger. Pak een borstel van natuurlijk haar en borstel hiermee tegen je groeirichting in zodat het veel volume krijgt. Bij de bovenkant van je hoofd kun je je haar glad maken door een natte haarlak te gebruiken en met je hand over de bovenkant van je haar heen te gaan. Hierdoor voorkom je pluis en zorg je ervoor dat je haar de hele dag goed in model blijft zitten. Nog een blik in de spiegel werpen en je bent ready to go!

Glamorous Staart 5

Gebruikte producten:

Glamorous Staart 6