Mama’s om te volgen op Youtube

Gedeelde smart is halve smart zeggen ze. Dus hoe leuk is het om het dagelijkse leven van andere moeders te volgen? Met de volgende gezinnen/moeders kan je dagelijks meeleven via hun Youtube kanaal. Benieuwd over wie ik het heb? Kijk dan snel verder.

Saccone Joly’s
De Saccone Joly familie zijn Iers maar wonen in Londen. Ze uploaden elke dag een nieuwe vlog waarmee je hun leven kunt volgen. Kindjes Emilia en Eduardo zijn echt superschattig.

Its Mommy’s Life
Judy is misschien beter bekend als “It’s Judy’s Life” op Youtube. “It’s Mommy’s Life” is echter haar Youtube kanaal waarin ze alles deelt wat met het moederschap te maken heeft. Dit kunnen Q&A’s zijn, maar ook babykleding hauls en tips.

Ken jij nog leuke mama vloggers om te volgen op Youtube? Laat je tips dan achter in de comments!