Netflix top 3

Een van mijn favoriete manieren om te ontspannen is het kijken van films en TV series of het lezen van boeken. Heerlijk vind ik het om in een verhaal gezogen te worden waardoor je alles om je heen even kan vergeten. Vandaag deel ik dan ook graag mijn top 3 beste series op Netflix.

1: Homeland
Homeland staat met stip op nummer 1. Deze super spannende serie gaat over CIA agente Carrie die zeker weet dat Amerikaanse marinier Nicolas Brody een spion is voor Al-Qaida. Dit omdat hij lange tijd in Irak gevangen is gehouden. Nadat hij wordt bevrijd is hij de held van Amerika, maar Carrie vertrouwd hem voor geen meter. De hele serie volgt deze worsteling naar de waarheid en je zal zelf ook zeker op het verkeerde been gezet worden.

Homeland krijgt een 8,5 op IMDB.

2: Orphan Black
Deze serie ben ik op aanraden van een vriendin gaan kijken. Op het eerste gezicht leek het me niets voor mij, maar na het kijken van de eerste aflevering was ik al om. Een serie waarvan je echt niet kan wachten tot de volgende aflevering online komt en ook een Netflix Original. Orphan Black volgt het leven van Sarah Manning, nadat zij getuige is van een zelfmoord van iemand die verdacht veel op haar lijkt. Het is lastig om meer over deze serie te zeggen zonder spoilers, dus kijk vooral de trailer en geef hem zeker een kans!

Orphan Black krijgt een 8,5 op IMDB.

3: Suits
Een serie over advocatenkantoor Pearson – Hardman en de advocaten die daar werkzaam zijn. Je volgt in de serie onder andere Mike Ross, een jongeman die als baantje toetsen voor andere mensen maakt omdat hij vanwege zijn fotografische geheugen alles wat hij ziet kan onthouden. Dit komt hem goed van pas als hij per ongeluk aangenomen wordt als advocaat stagiair bij Harvey Specter, zonder diploma welteverstaan. Hoelang kan hij geheimhouden dat hij helemaal geen diploma heeft? En hoe houdt hij zich staande in een omgeving waar eerlijkheid een belangrijke rol speelt?

Suits krijgt een 8,8 op IMDB.