Relaxmomentjes voor jezelf gedurende de dag

Als mama kunnen je dagen nogal hectisch zijn. ‘S ochtends op tijd klaar zijn om je kindje weg te brengen naar de opvang, werken en vervolgens ’s avonds weer ophalen. Daarna eten koken, badderen, een verhaaltje voorlezen, huis opruimen… Echt tijd voor jezelf heb je vaak niet meer. Daarom een paar momenten van de dag op een rijtje waarin je even kunt relaxen.

Douchen
Een momentje voor jezelf heb je vaak onder de douche. Ook al moet je er nog zo snel weer uit zijn, zorg ervoor dat je even wat rust pakt. Kies een verzorgende douchegel die ook goed is voor je humeur. Kies een geur waar jij je goed bij voelt en die ervoor zorgt dat jij fris en fruitig de dag tegemoet kan gaan!

Douche

Thee drinken
Neem de tijd voor een lekker kopje thee. Of je nu kiest voor kalmerende kamille of een oppeppende groene thee. Het is goed voor je gezondheid en je kan een theesoort kiezen die op dat moment bij je gevoel past. Zeker nu de dagen nog kouder worden, warmt een kopje thee je letterlijk op.

Thee

Verzorging
Als je ’s ochtends vaak moet haasten, neem dan voor het slapengaan tijd voor de verzorging van je huid. Maak je huid goed schoon met bijvoorbeeld een miccelair water. Smeer je gezicht in met een serum en goede nachtcrème. Een wat vettere handcrème kan je de hele nacht in laten trekken. Hetzelfde kan je doen met een haarmasker (de ochtend erna wel even uitspoelen). Vergeet ook je voeten niet! Smeer ze royaal in en slaap een nacht met sokken aan. De volgende ochtend heb je gegarandeerd poezelige voetjes!

Verzorging

Hebben jullie nog tips? Deel ze met ons door een comment achter te laten!