Kerst kapsel 2015

Nog minder dan twee weken te gaan, dan is het alweer kerst. Terwijl iedereen zich druk maakt om cadeautjes, diners en outfits hebben wij het qua kapsel alvast makkelijk voor je gemaakt. In samenwerking met Tim Kruik Hairstudio hebben we dit mooie kerstkapsel in een fototutorial samengevat. Volg de stappen en je ziet eruit om door een ringetje te halen!

Verstevig je haar met mousse voordat je gaat slapen en maak een losse lage knot.

Foto 1

Haal je haar uit je knot en trek vanaf het hoogste punt van je wenkbrauwen met je vingers de bovenkant van je haar bij elkaar. Zet dit tijdelijk vast op je hoofd met een klem.

Foto 2

Verdeel je haar in 3 delen. Pak het middelste deel naar achteren en laat de twee zijkanten naar voren vallen. De achterkant zet je vast met een doorzichtig elastiekje.

Foto 3

Maak in de staart die je net achterop je hoofd hebt gemaakt een gat en trek hier bovenlangs je staart doorheen.

Foto 4

Verdeel je staart in 2 plukken, draai deze per pluk rond je elastiekje en steek het vast met pinnetjes. Totdat je hele achterste staart vastzit.

Foto 5  Foto 5.2
Pak nu 1 van de 2 voorste plukken(die op de derde foto op de schouders hangen) en verdeel deze in tweeën. Twist deze losjes om elkaar aan voor een nonchalant effect. Pin die vast op het speldje uit je middelste staart. Doe dit voor beide kanten.

Foto 6

Haal de bovenkant los en borstel deze naar achteren. Draai je haar naar binnen toe zodat de onderkant niet meer zichtbaar is. Zet weer vast met pinnetjes.

Foto 7.1

Gebruikte producten:
Mason Pearson haarborstel
Verstevigende mousse Kérastase
Haarlak Kérastase
Steekspeldjes en piekspeldjes
Doorzichtig elastiekje

Foto 8