WIN! €25,- shoptegoed bij Telefoonhoesjestore.nl

imageVoor bijna iedere moeder is haar smartphone heilig. Vol met handige apps, to do lijstjes, maar vooral bomvol met foto’s, waarvan de foto’s waar je kind het middelpunt is zo ongeveer 95% van het geheugen in beslag neemt! Je kindje aan het schommelen, in bad, voor het eerst naar de opvang of naar school, aan het verven, aan het eten… Super leuk om al die foto’s te delen via whatsapp met familie & vrienden en natuurlijk via Facebook. Een leuk en hip telefoonhoesje kun je daarvoor goed gebruiken toch?

Onlangs heb ik van Telefoonhoesjestore.nl een Iphone 5s hoesje ontvangen. Een telefoonhoesje in een vrolijke groene kleur met een uiltje. Leuk voor mijn dochter om naar te kijken als ik weer eens een foto van haar neem! Het hoesje is stevig, flexibel en beschermd mijn telefoon goed.

IMG_1425

Telefoonhoesjestore.nl is een webwinkel gespecialiseerd in smartphonehoesjes in verschillende maten, designs en kleuren telefoonhoesjes, tablethoezen en accessoires voor zowat bijna elke smartphone. Ze vernieuwen constant hun assortiment en bieden daarom nu ook Iphone 6 hoesjes aan. Samen met Telefoonhoesjestore.nl hebben hebben wij een leuke winactie opgezet. Je maakt namelijk kans op €25,- shoptegoed! Wat moet je daarvoor doen?

Allereerst like de actie op Facebook en vervolgens de Facebookpagina van Telefoonhoesjestore.nl en Mama’s & More. Easy as that! En wie weet maak jij kans op €25,- shoptegoed vrij te besteden op Telefoonhoesjestore.nl. De actie loopt t/m 10 april. Doe je mee?

image2-2