Vakantietip: Het Aardbeienland

IMG_7812

Deze zomer op vakantie in het zuiden van het land of zin in een dagje uit? In het noorden van Limburg vind je het Aardbeienland. Een leuk uitje voor warme zomerdagen, waar de allerkleinsten zich heerlijk kunnen vermaken.

Naast een klein en knus museum (leuk voor papa en mama) waar de historie van de aardbei in beeld wordt gebracht, is er een themapark aanwezig waar alles draait om aardbeien! Je kunt op zoek gaan naar kabouters in het aardbeienkabouterbos en spelen in de aardbeienspeeltuin. Misschien kom je nog een aardbeienelfje tegen in het aardbeienkasteel! Tussendoor kun je lunchen op het terras, waar uiteraard in elk gerecht wel iets van een aardbei verwerkt zit. Ook kun je er in het gehele park picknicken.

IMG_7849

Wat wij het leukste vonden is dat je zelf aardbeien mag plukken! Op zoek naar de perfecte rode aardbeien en ze verzamelen in je mandje. Je kunt dit al doen met kinderen vanaf ongeveer 1,5 jaar.

Van cadeauartikelen tot streekproducten en jam, er is van alles te koop in de winkel. Hier kun je de dag mooi afsluiten.

Na een dagje in het Aardbeienland kun je geen aardbei meer zien, maar het is absoluut een bezoekje waard ;-)

Voor meer info, entreeprijzen en openingstijden ga je naar: www.aardbeienland.nl