Getest: foto op aluminium

fullsizerenderIk krijg steeds vaker de melding op mijn Iphone: “opslagruimte bijna vol”. Sinds de geboorte van Senna heb ik het voor elkaar gekregen om bijna 7000 foto’s te maken! Bijna al deze foto’s staan op m’n telefoon of laptop en vaak zitten er van die pareltjes tussen die ik het liefst gelijk laat afdrukken.

Toch maak ik maar zelden een fotoboek of laat ik het op groot formaat afdrukken. Zonde eigenlijk! Je kunt je dus voorstellen dat ik erg blij was dat de Fotofabriek me benaderde om een product van hun te testen. Ik mocht een foto laten afdrukken op aluminium en dat leek me wel wat! Ik had eerlijk gezegd geen idee hoe het resultaat eruit zou komen te zien, maar was wel erg benieuwd.

Ik had al een foto in gedachten die eigenlijk per toeval door een professioneel fotograaf was gemaakt toen Senna 9 maanden was. Sjors en Senna hadden een fotoshoot voor een magazine en omdat ik er toch was, vroeg de fotograaf of ik het ook leuk vond er ook even bij te staan voor een paar extra foto’s. Totaal onvoorbereid, zonder make up en mijn haar te hebben gedaan, werden er een aantal foto’s gemaakt en wat waren we blij met het resultaat! Deze foto zou het dus gaan worden.

img_4068

Letterlijk binnen een paar minuten had ik op een eenvoudige manier de foto via de online editor gemaakt. De editor zorgt ervoor dat je eigenlijk niets fout kunt doen. Je kunt kiezen uit verschillende formaten en ophangsystemen. Daarnaast is de foto op aluminium UV- en waterbestendig, dus ook leuk om buiten te hangen. Binnen 2 werkdagen had ik de foto binnen en was blij verrast het met resultaat! Deze krijgt zeker een mooi plekje in huis.