Op zoek naar het perfecte geboortekaartje!

uitsnit_geboorteHet geboortekaartje uitzoeken is altijd één van de leukste dingen van zwanger zijn! Ik kan dan ook uren online zoeken naar het perfecte kaartje. Het geboortekaartje van mijn dochter Senna heb ik zelf ontworpen. Leuk om te doen, maar kostte ontzettend veel tijd! Tijd die ik nu wat minder heb. Toen ik werd benaderd door Tadaaz om hun website en kaartjes eens te testen, was ik gelijk enthousiast. Wat een leuke ontwerpen en super makkelijk in gebruik!

Zodra je de website van Tadaaz opent zie je direct staan: “cards for happy moments”. Ze bieden niet alleen geboortekaartjes aan, maar ook uitnodigingen voor feestjes, een huwelijk of een kerstkaart. Het is allemaal mogelijk. Vrolijke en eigentijdse ontwerpen die je eenvoudig kunt aanpassen.

Ik wil deze keer graag iets anders dan het “standaard” kaartje en was gelijk weg van een aantal van de speciale designs. Uiteraard verklap ik nog niet welke ik ga kiezen ;-) Daarna ging ik aan de slag met het ontwerp. Door eenvoudig op de button “maak je kaart” te klikken, kom je vanzelf in het ontwerpprogramma terecht. Je ziet precies welke delen van de kaart je kunt personaliseren. Het fijne is dat de kaarten zo ontworpen zijn dat je vrijwel alleen de naam van je kindje, jullie adres en bijvoorbeeld een mooi gedichtje hoeft toe te voegen. Als je de tekstvakken hebt gevuld, kun je het eindresultaat nog eens in 3D bekijken en uiteraard een modelkaartje bestellen! Het fijne van Tadaaz vind ik het gemak waarmee je uit allerlei designs een keuze kunt maken en deze vervolgens snel en makkelijk personaliseert.

collage-geboorte-kraft

Blij met de proefdruk? Dan kun je vlak na de geboorte de kaarten en enveloppen bij je thuis laten bezorgen om ze vervolgens te versturen. Let er op dat je sommige kaartjes zelf nog in elkaar moet zetten. Ik heb ondertussen twee modelkaartjes besteld en ben erg benieuwd naar het resultaat. Welke we hebben gekozen zie je later uiteraard terug op Mama’s & More!

Ben je zelf ook op zoek naar het perfecte geboortekaartje? Dan hebben wij een leuke kortingscode voor jou als lezer! Plaats je een bestelling vanaf 25,- Euro bij Tadaaz, dan krijg je nu 10% korting door gebruik te maken van de volgende code: MAM10BL. De kortingscode is gelding tot 31 maart 2017.