Brandweerman Sam – Ufo Alarm nu in de bioscoop & winactie!

unnamed-2

‘Mamaaaaa, er is brand! Bel Brandweerman Sam’ hoor ik mijn dochter schreeuwen. Ik schrik en sprint naar beneden. Met haar brandweerhelm op bestrijdt Senna het (thank god) denkbeeldige vuur dat ontstaan is in de huiskamer. Zodra ze me ziet zegt ze: ‘maak je geen zorgen, ik heb het al geblust hoor’. Ondertussen staat ons huis zeker een aantal keer per week in brand en weet mijn 3-jarige peuter het altijd wel te blussen.

Is jouw zoon of dochter ook helemaal gek van Brandweerman Sam? Vanaf 26 juli beleeft Brandweerman Sam een spannend avontuur in ‘Ufo Alarm!’. De film is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie, die wekelijks wordt uitgezonden door RTL Telekids. Het is overigens de eerste ‘Brandweerman Sam’-film die in de bioscoop te zien zal zijn. Je kunt de trailer hier bekijken.

Waar gaat het over? 
Op een dag denkt Norbert Puk dat hij een vliegende schotel heeft gezien. Al gauw loopt iedereen in Piekepolder om zich heen te kijken of ze ergens Ufo’s zien rondvliegen. Iedereen is in de ban van de buitenaardse wezens en er is zelfs een heuse tv-ploeg in het stadje neergestreken. Als Norbert met een groepje op zoek gaat naar de Ufo’s, loopt dat slecht af: Sara valt in een ravijn en breekt haar arm. Sam zit op dat moment net een geheimzinnig wezen op de hielen, misschien wel een Marsmannetje. Maar als hij de kinderen hoort roepen, staakt hij de achtervolging en gaat hij naar het ravijn om Norbert en zijn groep te redden. Als iedereen weer veilig thuis is, onderzoekt Norbert een stukje van een buitenaards apparaat dat hij heeft gevonden. Intussen komt Sam overal verdachte aanwijzingen tegen. Allebei komen ze tot de conclusie dat er hele rare dingen gaande zijn…

unnamed

Leuke film?
Zeker weten! Wij hebben het geluk gehad de film al te mogen zien voordat deze in de bioscoop kwam. De film is een geweldige aanvulling op de televisieserie. Alle bekende karakters van Elvis, commandant Staal en Norbert Puk komen voorbij. Ook zijn er nieuwe karakters aan de film toegevoegd. Het verhaal vonden wij iets spannender dan de serie, maar nog steeds geschikt voor alle leeftijden. Ook duurt de film maar 60 minuten wat goed te doen is voor jonge kinderen. De film is echt een aanrader! Zeker voor de fans onder ons. Senna omschreef de film als ‘cool’! Het perfecte moment om op een regenachtige zomerdag in de vakantie, met het hele gezin naar de bioscoop te gaan.

Winnen?
Wij mogen 2 DVD’s weggeven! Laat een reactie achter op Facebook en wie weet maak je kans.