Over Danielle

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site! Eind 2015 kwam ik tot het idee om een blog te lanceren voor moeders met jonge kinderen, waar je positieve, motiverende en vooral herkenbare blogs kunt vinden over onder andere werk, beauty, lifestyle, kids & more. Mama’s & More is vanaf dat moment een feit!

Na 2 jaar maandelijks wat blogs online te zetten, kwam ik erachter dat de content die ik schreef niet altijd bij me paste. Bevallingsverhalen, hoe om te gaan met je lastige peuter, en het ene na het andere lijstje begonnen me een beetje tegen te staan. Ik was op zoek naar wat ik wilde, net zoals een hoop andere mama’s in mijn omgeving. Wat vind ik leuk, waar word ik blij van en waar doe ik het allemaal voor? Vragen die constant door mijn hoofd gingen. M’n vriendinnen vertelde me dat ze met dezelfde vragen zaten, moe waren en af en toe niet meer wisten hoe ze het thuis geregeld moesten krijgen. Ze waren compleet uit balans. Een soort van “mommy burnout“. En dat bracht me op een idee. Waarom ga ik niet schrijven over het leven van een werkende mama en hoe je op zoek kunt gaan naar de balans en naar dat wat jou een betere versie van jezelf maakt. Kortom, ik neem je mee op een zoektocht naar een happy leven als werkende mama!

551548_10153480555825362_6238142160270468954_nEven over mezelf. Ik ben Danielle, moeder van Senna (4) en Quinn (1), en verloofd met Sjors waar ik 11 jaar mee samen ben. Naast mijn werk als Communication Manager bij één van de grootste bedrijven ter wereld, ben ik het liefst bezig met schrijven, yoga en zingen, héél veel zingen want daar word ik blij van! En natuurlijk mijn gezin, want daar word ik pas echt super gelukkig van! Alles wat je op Mama’s & More kunt lezen schrijf ik vanuit mijn eigen ervaring als (werkende) moeder. Daarnaast schrijf ik ook voor Wij a la Mama.

Ik hoop dat je meeleest en mijn verhalen je inspireren om de balans in je leven als werkende moeder te vinden. “The magic is happening right in front of you” en dat laat ik je graag inzien.

Heb je suggesties, tips of andere ideeën? Laat het me dan weten via contact@mamasandmore.nl.

Liefs, Danielle
danielle@mamasandmore.nl